Blog

University Press introduceert digitaal drukwerk met metallic goud en zilver toner

University Press brengt met de lancering van zijn nieuwe drukpers een extra dimensie aan in digitaal kleurendrukwerk, door de mogelijkheid om in metallic goud en zilver te printen. University Press is de eerste in de industrie die metalic digitaal drukwerk op de markt brengt, die op hoge snelheid worden afgedrukt. Daarnaast produceren de nieuwe persen in consistente, haarscherpe kwaliteit levendige kleuren en zeer egale kleurverlopen, waardoor drukwerk nog meer de aandacht trekt.

University Press drukt handboeken en cursussen op kleine oplages en tegen bodemprijzen

University Press drukt handboeken en cursussen  op kleine oplages en tegen bodemprijzen

University Press is al jaren de vertrouwde partner van docenten, onderzoekers en studenten voor het drukken van cursussen, handboeken en academische publicaties. Ons digitaal drukproces laat ons toe kleine oplages perfect af te werken. En toch zijn we goedkoper dan om het even welke drukkerij of uitgeverij.

Onze nieuwe site maakt digitaal drukken simpel

Welkom op de nieuwe website van University Press. Behalve het online uitstalraam van onze digitale drukkerij is het vooral een handige tool om al je drukwerk met een paar muiskliks van de pers te laten rollen. Achter het volautomatisch proces zitten goed opgeleide professionals die de kwaliteit van uw drukwerk in de gaten houden.

Onze nieuwe site maakt digitaal drukken simpel

Uw thesis, eindwerk of doctoraat drukken ? Dit kan via University Press !

Uw thesis, eindwerk of doctoraat drukken ? Dit kan via University Press ! Het printen en inbinden van uw eindwerk is ook één van onze specialiteiten! Elke student wil natuurlijk een thesis indienen om u tegen te zeggen zowel wat inhoud als afwerking betreft. Daarom is het noodzakelijk dat de thesis er professioneel en verzorgd uitziet. Hiervoor kan u terecht bij University Press. Uw thesis, eindwerk of doctoraat drukken ? Dit kan via University Press !